AgroHill Maskins verkstad präglas av både bred kunskap och lång erfarenhet


Våra mekaniker utbildas i olika kurser som är nödvändiga för att hålla kunskaperna på topp och för att kunna ge snabb och effektiv service i verkstad och fält.

Därför arrangerar Söderberg & Haak Maskin i Staffanstorp 6-10 utbildningar per år, då man går igenom nyheter och maskiner. Beroende på kompetens så hålls utbildningarna i olika steg, vilket innebär att ingen utbildning är den andra lik.

Vad Söderberg & Haak däremot garanterar är att samtliga utbildade servicetekniker håller hög nivå. Du ska känna dig trygg när du lämnar din maskin hos oss.

Vi har jour under skördesäsong och gör allt för att hjälpa kunden att komma igång igen så snabbt det bara går.

Verkstadens öppettider är helgfri måndag - fredag klockan 7.00 - 16.00.

Telefon verkstad 035-260 18 43

E-post: verkmastare@agrohill.se

Jourtider maj-september: lördag och söndag mellan klockan 09.00-15.00 på journummer 035-260 18 45.


Vi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin


Söderberg & Haak har kunskap och kompetens

Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH. Även framöver kommer du att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerför vi ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland och det kommer vi att fortsätta med. Du ska alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.

Följ oss på